Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Ajankohtaista

Siirryimme maakaasusta paikalliseen kaukolämpöön

Vaihdoimme tuotantohallien lämmityksen maakaasusta paikallisen energiayhtiön, Kotkan Energia Oy, uusiutuvilla materiaaleilla tuottamaan kaukolämpöön. Lisäksi teimme muutoksia tehtaan ilmanvaihtoon, jonka seurauksena pystymme ottamaan lämmön talteen ja hyödyntämään sitä, mikä puolitti lämmön kulutuksen. Näillä muutoksilla energiakustannuksemme puolittuivat.

Olemme Asuntomessuilla Loviisassa - kohde Villa Havet

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla Asuntomessutalo 17 Villa Havetissa, johon asensimme alumiini-ikkunat ja alumiiniovet. Asuntomessut ovat 7.7.-6.8.2023 Loviisan merellisessä Kuningattarenrannassa.  

Myydään halliosakkeita juuri saneeratusta varastohallista

Etsitkö yrityksellesi hallitilaa hyvien kulkuyhteyksien ääreltä?

Hakamäen teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien ja VT7 äärellä sijaitsevasta Kiinteistö Oy Kotkan Hakamäentie 21 on vapautunut lämmintä hallitilaa, josta myydään osakkeita tai koko varastohalli. Pienin osake on noin 50 m2 ja suurin on 1000 m2 eli koko halli. Tilat ovat helposti muokattavissa sopivan kokoiseen osaan.

Kiinnostaako ura, jossa palkka tulee ovista ja ikkunoista?

Olemme avanneet rekrytointisivun. Ilmoitamme avoimista työpaikoista sivuillamme, ja vaikkei avoimia paikkoja olisikaan juuri nyt, lähetä meille avoin hakemus.

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla 2023

Loviisan Asuntomessujen Villa Havet nimiseen Jämerän kivitalokohteeseen on valittu Lasivuorimaan modernit alumiini-ikkunat, alumiiniovet, lasiterassi ja lasikaiteet. Asuntomessut järjestetään 7.7.-6.8.2023 Loviisan Kuningattarenrannassa. 

Tiedote puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden pientilauksista

Hyvät kuluttaja-asiakkaat, emme pysty ottamaan vastaan uusia puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden pientilauksia ennen loppuvuotta 2023, johtuen tehtaamme hyvästä tilauskannasta. Pahoittelemme tilannetta.

Olemme SMRY-sertifioitu metallialan ammattilainen

Meille on myönnetty SMRY-sertifikaatatit ALUPROF ja Schüco-alumiinirakennusjärjestelmiin. Sertifikaatit osoittavat, että olemme CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammattilainen ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti. 

Vision-lasiterassit nyt kätevästi verkkokaupasta!

Voit tilata Vision-lasiterassiovet verkkokaupastamme omien mittojen mukaan kotiin toimitettuna. Tutustu palveluumme.

Ikkunoita ja alumiinirakentamista ammattitaidolla

Ikkunoita ja alumiinirakentamista ammattitaidolla

Ikkunatehdas Lasivuorimaalla on vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito perinneikkunoiden, alumiini-ikkunoiden, alumiiniovien, lasiterassien, lasikaiteiden ja alumiinijulkisivujen valmistajana. Meiltä saat koko paketin tuotteen räätälöinnistä aina asennukseen ja viimeistelyyn saakka.

Asiantuntevaa palvelua ja tyylikästä toteutusta jo vuodesta 1950.

Katso yhteystiedot

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-16)

info(at)lasivuorimaa.fi

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lasivuorimaa.fi

Verkkolaskuosoitteemme on: 003702066126
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa