Skip to main content
Luonnon kauneus tulee sisälle
Helppokäyttöinen liukuovijärjestelmä

Nostoliukuovet

Tuo luonnon kauneus sisälle suurilla nostoliukuovilla. Omakotitaloissa ja muissa maantasoratkaisuissa nostoliukuovet avaavat aivan uudenlaisen näkymän ulos ja tuovat vuodenaikojen mukaan muuttuvan luonnon, puutarhan tai ulkotilan sisälle.

Ylemmissä kerroksissa nostoliukuovet tarjoavat asukkaille laajat näkymät taloa ympäröiville aluille asuit sitten kaupungissa, taajamassa tai maaseudulla. Lasiliukuovi omakotitalon ulkoseinässä on tyylikäs ja näyttävä elementti, joka säästää kodin arvokkaita neliöitä.

Toimintavarma ja helppokäyttöinen liukuovijärjestelmä

Liukuovijärjestelmä on ilma- ja vesitiivis ja lämmön ja ääneneritys ovat korkeaa luokkaa. Nostoliukuovi tarjoaa esteettömän kulun sisältä ulos, ja on toimintavarma ympäri vuoden.  

Ovi on helppo avata kahvaa nostamalla ja liuttamalla ovea avausuuntaan. Ovi myös lukkittuu kahvasta, jolloin erillistä lukkoa ei tarvita. Järjestelmään voidaan halutessa liittää lukko, mutta kahvalukitus on turvallisempi ratkaisu. Laseihin ja runkoon on valittavissa useita sävyvaihtoehtoja.

Nostoliukuovi voidaan varustaa helppokäyttöisellä, sähköisellä avausjärjestelmällä. Sen ääni on hiljainen, mekanismi turvallinen ja huoltovapaa. Sähköistä avausmekanismia ohjataan mobillilaitteella (puhelin, tablet) tai seinälle asennettavasta painikkeesta. Järjestelmä voidaan liittää osaksi älykästä Smart Home -järjestelmää. 

Nostoliukuovi on ihanteellinen ratkaisu, kun halutaan suuri, avattava lasipinta

Nostoliukuovissa käytämme premium-luokan alumiini-lasiovia, joilla saadaan hyvinkin näyttäviä, suuria ja yhtenäisiä kokonaisuuksia puutarhan, terassin ja kodin välille. Nostoliukuovijärjestelmä soveltuu omakotitalon lisäksi kahviloihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä muihin julkisiin kiinteistöihin.

Tyylikäs ja näyttävä elementti

Lasiliukuovi omakotitalon ulkoseinässä on tyylikäs ja näyttävä elementti, joka säästää kodin arvokkaita neliöitä.

Tuo luonnon kauneus sisälle

Nostoliukuovet tarjoavat näkymän ulos, jolloin voit sisällä ihailla vuodenaikojen mukaan muuttuvaa luontoa ja puutarhaa.

Laadukkaat alumiinijärjestelmät

Käytämme nostoliukuovien valmistukseen laadukkaita ALUPROF- ja Schüco-alumiinijärjestelmiä.

Ammattitaitoiset, omat asentajat

Meidän omat asentajamme asentavat pääsääntöisesti kaikki nostoliukuovet vankalla kokemuksella. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa koko projektin aina suunnittelusta asennukseen ja viimeistelyn saakka.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.