Skip to main content
Säänkestävyyttä ilmeestä tinkimättä!
Valoisuutta tilaan

Lasikatot

Lasi ja alumiini ovat oikea valinta kattoon, kun halutaan lisätä päivänvaloa sisälle. Tyylikäs alumiini-lasikatto viimeistelee rakennuksen ilmeen ja luo tilasta valoisan.

Alumiini on materiaalina erinomainen kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi. Alumiini-lasikatto on kestävä ja turvallinen ratkaisu, joka estää melun ja pölyn kulkeutumista sisätiloihin. Lasina käytetään joko turvalasia tai laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmää. Kirkkaan lasin lisäksi on saatavissa eri sävyvaihtoehtoja.

Yksilölliset lasikatot mittojen mukaan

Lasikatto soveltuu erittäin hyvin myös terassin tai grillikatoksen kattamiseen. Lasikatto voidaan liittää myös olemassa olevaan rakenteeseen.

Alumiini-lasikattojärjestelmämme antaa runsaasti mahdollisuuksia suunnittelijalle toteuttaa monipuolisia, yksilöllisiä ja kestäviä ratkaisuja, oli kyseessä julkinen rakennus tai asuinrakennus.

Kaikki lasirakenteet suunnitellaan ja mitoitetaan aina tapauskohtaisesti toiveiden mukaan.

Tyylikäs lasikatto tuo tuo päivänvalon sisään

Lasikatto viimeistelee rakennuksen ilmeen ja tuo kaivattua valoisuutta sisätiloihin.

Laadukkaat järjestelmät

Käytämme laadukkaita ALUPROF- ja Schücko-alumiinijärjestelmiä.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.