Skip to main content
Lisätilaa helposti
Lasiterassi tuo kaivattua lisätilaa ja viihtyvyyttä

Lasiterassit

Lasiterassi tuo kaivattua lisätilaa ja siellä voit nauttia koko päivän keväästä myöhäiseen syksyyn tai läpi vuoden, kun valitset talviterassin. Lasiterassi on investointi, joka lisää kiinteistösi arvoa.

Käytämme lasiterassien valmistuksessa kotimaista, vaativiin olosuhteisiin suunniteltua kestävää ja laadukasta järjestelmä, jossa ei ole mittarajoituksia. Toteutamme jokaisen lasiterassin yksilöllisesti mittatilaustyönä.

Profiilirakenne on jauhepolttomaalattua alumiinia. Turvallisuutta tuovat karkaistusta tai laminoidusta turvalasista valmistetut lasit.

Valitse meidän VARI-lasiterrasit, kun haluat juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden.

Erillinen lasiterassi pihamaalla

Erillinen lasiterassi

Erillistä lasiterassia voidaan käyttää monin eri tavoin. Se toimii esimerkiksi lisätilana asunnossa tai mökillä, jolloin ulkona olemisesta voi nauttia silloinkin, kun sää ei suosi. Lasiterassi voi olla rentoutumis- ja viihtymispaikka, jossa voi lukea kirjaa, nauttia illallista tai viettää aikaa ystävien kanssa. Lasiterassi tarjoaa suojaisan tilan, joka on avoinna ympäröivään luontoon. Aivan kuten tämä lasiterassi, jonka valmistimme asiakkaan kotipihalle mittojen mukaan.

Viherhuoneet ja talviterassit

Lämpimät, ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat viherhuoneissa ja talviterasseissa käytämme eristettyjä alumiiniprofiileita ja hyvin eristäviä laseja.

Lasiterassi vaatii toimenpideluvan ja perustukset

Lasiterassin rakentaminen vaatii yleensä toimenpideluvan ja routimattoman perustuksen. Meiltä saat lasiterassin avaimet käteen -toteutuksena, joka sisältää lasituksen mittauksen, perustukset ja asennuksen. Kokonaisvastuu työn onnistumisesta jää meille ja sinä voit nauttia lopputuloksesta.

Toimenpidelupaa haettaessa kannattaa huomioida, että avautuvien osien tulee olla noin 50 % seinien pinta-alasta, jotta lasiterassia ei lasketa rakennuspinta-alaa lisääväksi (vaikuttaa mm. kiinteistöverotukseen). Vaatimuksissa on eroa eri kunnissa, joten tarkastathan asian oman kuntasi rakennusvalvonnasta ennen tilausta.

Lasiliukuovet

Lasiliukuovet tuovat avaruutta ja tilan tuntua. Voit nauttia esteettömästä näkymästä ja valosta, kun sisätilat yhdistyvät puutarhaan, parvekkeelle tai terassille. Tilat yhdistyvät luontevasti toisiinsa helposti avattavilla liukuovijärjestelmillä. Liukuovijärjestelmistä löytyy kehykselliset, kehyksettömät ja kehyksettömät sisään aukeavat järjestelmät.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.