Skip to main content

VARI -perinneikkunat

Olemme erikoistuneet suojeltujen arvorakennuksien ikkunaremontteihin. Valmistamme ja asennamme VARI®-perinneikkunat aina rakennuksen historiaa kunnioittaen. Pystymme muokkaamaan perinneikkunaa joustavasti, ja otamme aina huomioon asiakkaan toiveet, arkkitehtisuunnitelmat sekä rakennusmääräykset. Alkuperäiseltä näyttävä ikkuna saadaan tämän päivän rakennusmääräysten mukaiseksi nykyajan ikkunarakenteilla ja tekniikalla.

Laadukkaat perinneikkunat mittatilaustyönä

VARI®-perinneikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä. Perinneikkuna soveltuu erinomaisesti rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää talon historiallinen ulkonäkö tinkimättä nykyaikaisen ikkunan ominaisuuksista.

Käytämme ikkunoissa aina tarkkaan valikoitua oksatonta, kotimaista puutavaraa. Vakiopintakäsittelynä käytämme pitkäikäisiä ja helppohoitoisia vesiohenteisia maaleja. Erilaisilla lasituksilla ikkunaan saadaan toivottuja ominaisuuksia kuten ääneneristävyyttä ja auringonsuojaominaisuuksia.

Lasituksen teemme vanhan mallin mukaan aidosti kittaamalla nykyaikaisilla materiaaleilla. Ikkunan jakopienat jakavat aidosti ulkolasin. Varustelemme haluttaessa ikkunat valmiiksi sälekaihtimilla ja korvausilmaventtiileillä.

Yksilöllistä palvelua suunnittelusta asennukseen

Suunnittelemme ikkunat yksilöllisesti rakenteiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Hoidamme asennukset ja työnjohdon aina kohteen vaatimusten ja suunnitelmien mukaisesti.

Huomioimme kaikki yksityiskohdat

Jokainen arvotalo on oma yksilönsä. Sen vuoksi otamme asennuksissa huomioon kaikki yksityiskohdat. Tyylikäs lopputulos kruunaa rakennuksen ilmeen.

Modernia tekniikkaa

Perinneikkunat näyttävät tyyliltään alkuperäisiltä, mutta ne valmistetaan nykyisten rakennusmääräysten mukaiseksi, nykyajan ikkunarakenteilla ja tekniikalla.

Perinneikkunoiden referenssit

Referenssikohteitamme perinneikkunoista voit katsoa alla kuvagalleriasta. Kun haluat tutustua lisää, lataa referenssilista alta. Katso tästä referenssivideomme YouTube-kanavalta.