Skip to main content
Tyylikäs ratkaisu julkisiin rakennuksiin

Suuria pintoja näyttävästi ja kestävästi

Alumiinijulkisivut

Tyylikäs ja kestävä alumiinijulkisivu soveltuu erityisesti julkisiin rakennuksiin ja suuriin pintoihin kuten kauppakeskuksiin, toimistorakennuksiin ja tuotantotiloihin.

Lasi-alumiinijulkisivu luo modernin ilmeen ja kutsuvan tunnelman oli sitten kyseessä oppilaitos, sairaala, kauppakeskus, toimistorakennus, myymälä, tuotantotila tai varastotila. Lasijulkisivu luo yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen myös omakotitalon sisäänkäyntiin. Valmistamme energiatehokkaat ja kestävät lasi-alumiinijulkisivut laadukkaista alumiinijärjestelmistä kuten ALUPROF ja Schüco.

Alumiinijulkisivun muodoissa on valinnan varaa

Alumiinijulkisivurakenteiden muodot toteutetaan aina mittatilaustyönä suunnittelijan toivomalla tavalla ja kohteeseen soveltuvaksi. Muotojen suunnittelu on lähes rajaton. Lasitukseen ja ikkunoiden pintakäsittelyyn löytyy runsaasti vaihtoehtoja lämmitettävistä laseista aurinkosuojapinnoitteisiin. Toteutamme alumiinijulkisivut kokonaispalveluna aina asennukseen asti.
Ravintola 10 Kerroksessa Helsingissä on kaareutuvat Lasivuorimaan alumiini-ikkunat

Tyylikästä toteutusta vaativaankin kiinteistöön

Meillä on vankka, vuosikymmenten kokemus tyylikkäiden alumiinijulkisivujen toteutuksesta.

Sokos Hotel Vaakunan Ravintola 10. Kerros on yksi mielenkiintoisimmista referenssikohteistamme, joita ei joka päivä vastaan tule. Valmistimme seinältä katolle asti ulottuvat, kaareutuvat alumiini-ikkunat osana legendaarisen ravintolan remonttia. Näistä ikkunoista on upeat näkymät kauas Helsingin ylle, ja ne ovat osa ravintolan tyylikästä julkisivua.  

Ammattitaitoiset, omat asentajat

Meidän omat asentajamme asentavat pääsääntöisesti kaikki alumiinijulkisivukohteet vankalla kokemuksella. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa koko projektin käsittäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Referenssit

Tutustu alla toteuttamiimme alumiinijulkisivuihin.

Haluatko nähdä lisää referenssejä? Lataa referenssilista alta.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.