Skip to main content
Rakennuksen käyntikortti
Tyylikkäät alumiiniovet mittojen mukaan

Alumiiniovet

Ulko-ovi on rakennuksen käyntikortti, jonka yksilöllisen ilmeen huomaa heti.

Helppohoitoiset alumiiniovet kestävät säätilojen vaihtelua ja kovaa käyttöä jopa vuosikymmeniä. Alumiiniprofiiliset ovet valmistetaan joko eristämättömänä tai lämmöneristävänä ovijärjestelmänä. Alumiiniovia käytetään yksilöidyissä omakotitaloissa sekä julkisten rakennusten, asunto-osakeyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ovina.

Turvalliset ja tyylikkäät alumiiniovet

Uudet alumiiniset ulko-ovet pitävät kylmillä keleillä lämmön sisällä, mutta kylmyyden loitolla ja katupölyn ulkona. Äänieristys paranee ja toimiva ulko-ovi tuo turvallisuutta asukkaille ja on kevyt käyttää. Talon ilmekin kohenee, kun valitaan tyyliin ja värimaailmaan sopivat ovet.

Alumiiniovet mittojen mukaan

Jokainen ulko-ovi valmistetaan aina asiakkaan toivomusten ja mittojen mukaan kiinteistöön sopivaksi. Malleja on useita ja alumiiniprofiiliovien värivalikoima on erittäin laaja. Oli sitten kyseessä vanha tai uusi kiinteistö, meiltä saat säänkestävät ja tyylikkäät alumiiniovet rakennukseesi. Valmistamme alumiiniovet laadukkailla ALUPROF- ja Schüco-alumiinijärjestelmillä.

Toimitamme alumiiniovet kokonaispalveluna, jolloin toimitus sisältää suunnitelmien mukaiset ovet ja asennustyön.

Ammattitaitoiset, omat asentajat

Meidän omat asentajamme asentavat pääsääntöisesti kaikki alumiiniovet vankalla ammattitaidolla.

Referenssit

Referenssikohteitamme löydät alla olevasta kuvagalleriasta. Kun haluat nähdä lisää, lataa referenssilista alumiini-lasikohteista alta.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.