Skip to main content

Referenssit

Meille on kunnia-asia, että asukkaat ja tilaajat ovat tyytyväisiä valmistamiimme tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen asennustyöhömme. Tutustu valittuihin referessikohtesiimme alla. Lisää referenssejä löydät meidän YouTube-kanavaltamme.


As Oy Johanneksentie 6, Helsinki

Ikkuna-asennus kohteessamme toteutui täysin aikataulun mukaisesti ja työ oli hyvin organisoitu. Asentajien toiminta ja käytös oli asiallista, asukkailta ei tullut lainkaan moitittavaa. Taloyhtiö on tyytyväinen Lasivuorimaa Oy:n toimintaan, lopputulos on hyvä.

As Oy Johanneksentie 6 hallitus

 

Taloyhtiö on tyytyväinen Lasivuorimaan toimintaan

Asennustyö sujui täysin aikataulun mukaan

Lopputulos oli hyvä ja asiakkaat ovat tyytyväisiä


As Oy Museokatu 3, Helsinki

Museokatu 3:n osakkaat ovat tyytyväisiä Lasivuorimaan ikkunoiden laatuun. Ikkunat sopivat tyyliltään yli satavuotiseen taloon. Alustavat mittaukset ja asennustyöt tehtiin ammattitaidolla nopeasti ja sujuvasti. Suosittelemme vilpittömästi Lasivuorimaata ikkunaremontteihinne.

As Oy Museokatu 3 osakkaat

Ikkunat sopivat yli satavuotiaan talon tyyliin

Asennustyöt tehtiin ammattitaidolla

Suosittelemme Lasivuorimaata


As Oy Hietalahdenranta 15, Helsinki

Ammattitaitoinen henkilöstö vaihtoi meidän 120-vuotiaaseen taloon uudet, hyvin äänieristetyt uudet perinneikkunat. Työ oli kokonaisuudessaan hienosti johdettu ja kaikesta huomasi aidon ammattiylpeyden. Lopputulos oli sen mukainen. Iso kiitos Lasivuorimaalle!

As Oy Hietalahdenranta 15 taloyhtiön edustaja

Uudet ikkunat ovat hyvin äänieristettyjä

Lasivuorimaan työstä huomasi aidon ammattiylpeyden

Ammattimaista ja hienosti johdettua työtä


Jokipuiston koulu, Sipoo

Koska kyseessä oli historiallisesti merkittävä kohde, oli tärkeää, että ikkunat tehdään perinteisin menetelmin ja kohteeseen laadittujen erityissuunnitelmien mukaisesti. Tämän Ikkunatehdas Lasivuorimaan suoritti laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti, ja olimme heihin erittäin tyytyväisiä. Teemme myös jatkossa mieluusti heidän kanssaan yhteistyötä muissa kohteissa.

RKL V. Mättölä Oy

Ikkunat valmistettiin erityissuunnitelmien mukaan

Työ suoritettiin laadukkasti ja aikataulun mukaan

Teemme mieluusti yhteistyötä myös muissa kohteissa


Asunto Osuuskunta Museokatu 7-13, Kotka

Perinneikkuna oli oikeastaan ainoa oikea valinta kaltaisiimme vanhoihin arvotaloihin. Tuote on huippulaatuinen ja monipuolisesti yksilöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Perinteitä kunnioittava ikkuna, jota on enemmän kuin miellyttävä käyttää päivittäin. Asiakkaan kannalta tämä oli helppo avaimet käteen -periaatteella toteutettu urakka.

Asunto Osuuskunta Museokatu 7-13

Huippulaatuinen tuote, monipuolisesti yksilötävissä

Ikkunaa on miellyttävä käyttää päivittäin

Helppo toteutus avaimet käteen -periaattella