Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Alumiini-ikkunat

Alumiini-ikkuna on laadukas, näyttävä ja hyvä valinta, kun ikkunalta haetaan säänkestävyyttä ja helppohoitoisuutta ilmeestä tinkimättä.

Suuret lasipinnat vaativat aina tukevat rakenteet kestääkseen. Perinteinen, puurakenteinen ikkuna ei välttämättä riitä kantamaan lasin tuomaa painoa, silloin kyseeseen tulee alumiini-ikkuna. Monesti uusiin rakennuksiin, joiden ylläpidosta halutaan helppoa ja vaivatonta, valitaan alumiinipuitteiset ikkunat. Tyylikkäät alumiiniprofiileilla varustetut ikkunat viimeistelevät modernin ilmeen uuteen rakennukseen ja vanhan talon ilme muuttuu uudenaikaiseksi.

Alumiini-ikkunat kestävät hyvin jatkuvaa, suoraa auringonpaistetta, tuulta ja sadetta sekä merisään aiheuttamaa rasitusta. Kun ikkunalta haetaan säänkestävyyttä ja helppohoitoisuutta, niille asetettavat vaatimukset nousevat samassa suhteessa. Me Lasivuorimaalla pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun tähän.

Alumiini-ikkunat soveltuvat moneen kohteeseen

Vaivattoman ylläpidon ansiosta alumiini-ikkunat soveltuvat hyvin liikekiinteistöihin, teollisuuskiinteistöihin ja julkisiin tiloihin. Ne soveltuvat hyvin myös omakotitaloihin siron profiilirakenteensa ansiosta. Talon väreihin sävytetyt alumiini-ikkunat viimeistelevät modernin ilmeen. Meiltä löytyy lukuisia vaihtoehtoja lasitukseen ja ikkunoiden pintakäsittelyyn. Kysy lisää, me autamme sinua valinnassa.

Valmistamme kaikki ikkunat aina mittatilaustyönä

Suunnittelemme kaikki ikkunat aina kohdekohtaisesti mittojen mukaan, jolloin ne istuvat niin kooltaan kuin tyyliltään kulloiseenkin kohteeseen. Oli sitten kyseessä uudiskohde tai olemassa oleva rakennus, meiltä saat mittatarkat alumiini-ikkunat kokonaispalveluna mittauksesta asennukseen ja viimeistelyyn. Valmistamme kaikki ikkunat mittatilaustyönä omissa tuotantotiloissamme Kotkassa.

 

Alumiini-ikkunat-Prisma-Kotka
Alumiini-ikkunat-8-
Alumiini-ikkunat-8-
Alumiini-ikkunat-6c-
Alumiini-ikkunat-6c-3-
Venehalli
Wurth-
Venehalli
Ruonalanranta  001-
Fransmanni
Lidl  002-
Auto-Suni

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-16)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskuosoitteemme on: 003702066126
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa