Skip to main content
Säänkestävyyttä ilmeestä tinkimättä!

Alumiini-ikkuna on helppohoitoinen ja kestävä ratkaisu

Alumiini-ikkunat

Alumiini-ikkuna on laadukas, näyttävä ja hyvä valinta, kun ikkunalta haetaan säänkestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Uudisrakennuksiin, joihin halutaan näyttävyyttä, siroutta ja suuria lasipintoja, valinta on alumiinipuitteiset ikkunat. Tyylikkäät alumiiniprofiileilla varustetut ikkunat viimeistelevät modernin ilmeen rakennukseen.

Alumiini-ikkunat kestävät hyvin jatkuvaa, suoraa auringonpaistetta, tuulta ja sadetta sekä merisään aiheuttamaa rasitusta. Kun ikkunalta haetaan säänkestävyyttä ja helppohoitoisuutta, niille asetettavat vaatimukset nousevat samassa suhteessa. Me Lasivuorimaalla pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun tähän.

Alumiini-ikkuna soveltuu moneen kohteeseen

Vaivattoman ylläpidon ansiosta alumiini-ikkunat soveltuvat myös hyvin liikekiinteistöihin, teollisuuskiinteistöihin ja julkisiin tiloihin. Meiltä löytyy lukuisia vaihtoehtoja lasitukseen ja ikkunoiden pintakäsittelyyn. Kysy lisää, me autamme sinua valinnassa

Valmistamme kaikki alumiini-ikkunat aina mittatilaustyönä

Suunnittelemme kaikki alumiini-ikkunat aina kohdekohtaisesti mittojen mukaan, jolloin ne istuvat niin kooltaan kuin tyyliltään kulloiseenkin kohteeseen. Oli sitten kyseessä uudiskohde tai olemassa oleva rakennus, meiltä saat mittatarkat alumiini-ikkunat kokonaispalveluna mittauksesta asennukseen. Valmistamme alumiini-ikkunat laadukkaista ALUPROF ja Schüco-alumiinijärjestelmistä omissa tuotantotiloissamme Kotkassa.

Ammattitaitoiset, omat asentajat

Meidän omat asentajamme asentavat pääsääntöisesti kaikki alumiini-ikkunakohteet pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Referenssit

Referenssikohteitamme löydät alla olevasta kuvagalleriasta. Kun haluat nähdä lisää, lataa referenssilista alta.

Sertifikaatti
SMRY-sertifikaatti osoittaa, että meillä on CE-merkintään perustuva metallirakennealan ammatillinen koulutus ja toimimme alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti.