Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Perinneikkunat

VARI®-perinneikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä täyttämään tiukat vaatimukset laadun, energiatehokkuusvaatimusten ja toimivuuden suhteen. Perinneikkuna soveltuu erinomaisesti rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää talon historiallinen ulkonäkö tinkimättä nykyaikaisen ikkunan ominaisuuksista.

Olemme erikoistuneet suojeltuihin arvorakennuksiin soveltuvien perinneikkunoiden valmistukseen ja asentamiseen. Alkuperäistä ilmettä ei saa muuttaa suojelluissa arvorakennuksissa, niinpä valmistamme uudet ikkunat rakennuksen historiaa kunnioittaen. Monipuolinen VARI®- perinneikkunamallistomme on oiva ratkaisu suojeltuun kiinteistöön. Muokkaamme ikkunaa joustavasti niin asiakkaan toiveet, arkkitehtisuunnitelmat kuin rakennusmääräykset huomioiden. Nykyajan ikkunarakenteilla ja teknologialla varustettu alkuperäisen näköinen ikkuna vastaa tämän päivän rakennusmääräyksiä.

Perinnepuuikkunat voidaan valmistaa myös tammesta

Perinneikkunat valmistetaan aina puusta. Ne voidaan valmistaa luonnon omasta kestopuusta eli männyn sydänpuusta tai tammesta.

Ikkunoiden muodot, koot, värit, lasitukset lisävarusteineen voidaan valita toiveiden mukaan. Alalistoituksena on perinteinen ”ruunan huuli” ja ulkopuolen lasituksen saa vanhan mallin mukaan kitattuna.

Värisävyjä on lähes rajattomasti, ja perinneikkunat voidaan toteuttaa myös kaksivärisinä. Puuosat maalataan valittuun sävyyn nykyaikaisilla vesiohenteisilla maaleilla tai perinteisellä öljymaalilla. Pintakäsittelyksi voidaan valita myös lakkaus tai kuultokäsittely.

Heloitus valitaan aina kohteen mukaan, oli se sitten koristeellinen tai pelkistetty. Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtiileillä ja hyönteisverkoilla.

MEK – kiinteä puuikkuna

Kiinteä puuikkuna soveltuu kohteisiin, joihin halutaan edullisempi puuikkunaratkaisu tai suuria lasipintoja. Ikkuna on helppohoitoinen, sillä siinä on vain kaksi lasipintaa.

Yksilöllistä palvelua suunnittelusta asennukseen asti

Jos perusmallimme eivät riitä, suunnittelemme ikkunat yksilöllisesti rakenteiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Meiltä saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua aina mittauksesta asennukseen asti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Majakka
VARI-perinneikkunat-VOAS Vaasa
VARI-perinneikkunat-Kalevankatu22-Freda
Perinneikkunat-IsoRobertinkatu
Perinneikkunat-Franzeninkatu-
Perinneikkunat-Tapiola
Perinneikkunat-Silkkitie
Perinneikkunat-Panimokatu
Perinneikkunat-Mannerheimintie Hki
Perinneikkunat-Kakola-Turku
Perinneikkunat-Arkandiankatu
Perinneikkuna 53A
Perinneikkuna 53A
Perinneikkuna 53A
Snellmannininkatu
RUK-Maneesi
Merimaja-
Lyseo

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-15.30)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskuosoitteemme on: TE003702066126 operaattori Tieto Oyj

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa