Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Muut lasirakenteet

Erilaisilla lasirakenteilla voidaan jakaa tiloja toimivaksi ja avaraksi tai luoda uudenlaista ilmettä niin saunaan kuin kylpyhuoneeseen. Lasikatot tuovat valoa ja tunnelmaa. Lasiset palvelutiskit tuovat tuotteet näyttävästi esiin.

Kaikki lasirakenteet suunnitellaan ja mitoitetaan aina tapauskohtaisesti toiveiden mukaan.

Lasituksella moderni ilme saunaan ja kylpyhuoneeseen

Saunan ja kylpyhuoneen lasitus on tyylikäs, moderni ja näyttävä ratkaisu, jonka turvallisuudesta ole tingitty. Lasituksissa käytetään aina vähintään 8 mm karkaistua turvalasia. Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmää voidaan halutessa myös käyttää. Kirkkaan lasin lisäksi on saatavissa muutamia eri sävyvaihtoehtoja tai painokuvia. Lasitukset kiinnitetään rakenteisiin RST-kiinnikkeillä. Kiinteissä lasituksissa voidaan käyttää myös alumiinisia kiinnityslistoja.

Alumiiniset sisäliukuovet tuovat avaruutta ja valoa

Yhdistä tilat luontevasti toisiinsa helposti avattavilla huippuun kehitellyillä liukuovijärjestelmillä. Vaakasuunnassa liikkuvat ovet säästävät tilaa, luovat tilan tuntua ja päästävät runsaasti valoa sisään. Valitse useista vaihtoehdoistamme kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Lasisia sisäliukuovia käytetään yleensä tilanjakajina sisätiloissa niin toimistoissa, julkisissa tiloissa kuin yksityisasunnoissa. Sisäliukuovet toimivat liukukiskolla, joka kiinnitetään rakenteisiin ylhäältä ja lasi kiinnittyy liukukiskoon järjestelmäkohtaisilla lasikiinnikkeillä. Lattiaan tarvitaan yleensä vain yksi ohjuri ohjaamaan ja pitämään lasi suorassa.

Liukuovissa käytetään vähintään 8 mm karkaistua turvalasia. Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmää tai painokuvia voidaan halutessa myös käyttää. Liukulasi avataan ja suljetaan lasiin kiinnitettävästä vetimestä tai vaihtoehtoisesti lasiin tehdystä reiästä. Sisäliukuoven voi asentaa oviaukkoon joko seinän päälle liukuvana tai seinän sisään liukuvana. Jos halutaan asennus seinän sisään liukuvana, se pitää ottaa huomioon jo seinän suunnitteluvaiheessa.

Schüco ASS 32.NI - liukuovi sisätiloihin

Lämpöeristämätön runkorakenne tarjoaa taloudellisen ratkaisun sisätilojen liukuoviin ja kaikkialle, missä lisälämpöeristystä ei tarvita.
Lue lisää

Schüco ASS 80 FD.HI - liukutaiteovi

Kevyesti ja äänettömästi kulkevista liukutaiteovista voit valita joko oikealle, vasemmalle tai molempiin suuntiin liikkuvan ratkaisun.
Lue lisää

Schüco ASS 70.HI - suuripintaisiin lasirakenteisiin

Laajasti avautuviin suuripintaisiin lasirakenteisiin erinomaisesti soveltuva ratkaisu, kun lopputulokselta haetaan valoisuutta ja vaikuttavaa ulkomuotoa.
Lue lisää

saunan väliseinä
saunan väliseinä
pasaati
optimi
Esiintymislava
Sammaltie

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-15.30)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskuosoitteemme on: TE003702066126 operaattori Tieto Oyj

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa