Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Puu-alumiini-ikkunat

Nykyaikainen puu-alumiini-ikkuna soveltuu rakennuksiin, joihin halutaan puuikkunan tunnelman lisäksi helppohoitoisuutta. Ikkunan säälle alttiit osat on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta alumiinista.

Puu-alumiini-ikkunat valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ikkunan muoto, koko, väri, lasitus ja lisävarusteet ovat vapaasti valittavissasi.

Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat maalaus, suojakäsittely ja kuultokäsittely. Vakiovärejä ovat valkoinen ja kuultoruskea. Näiden lisäksi on valittavissa useita värisävyjä, joista päätät luonnollisesti itse.

Ikkunat toimitetaan valmiiksi heloitettuna. Vakioheloituksen tilalle voit halutessasi valita erikoisheloituksen. Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtiileillä ja hyönteisverkoilla.

MSE-AL – kestävä ja helppohoitoinen puu-alumiini-ikkuna

Nykyaikainen puu-alumiini-ikkuna soveltuu uudiskohteisiin ja kunnostettaviin uudehkoihin rakennuksiin. Ikkunan säälle alttiit osat on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta alumiinista.

MEK-ALU – kiinteä ikkuna helppoutta arvostavalle

Säänkestävä vaihtoehto kiinteäksi ikkunaksi. Helppohoitoisuutta lisää alumiiniverhoiltu ulkopinta ja se, että tässä mallissa on vain kaksi pestävää lasipintaa. MEK-ALU on edullinen vaihtoehto myös suuriin lasipintoihin.

DK-105AL - yhdellä painikkeella toimiva puu-alumiini-ikkuna

DK-ikkuna on turvallinen ja mukava käyttää. Alumiininen ulkopuoli tekee ikkunasta helppohoitoisen.

Ikkuna toimii yhdellä painikkeella, joka on aina puitteessa kiinni. Tuuletusasennossa vain yläosa aukeaa ja on turvallinen, sillä ikkunasta on silloin mahdotonta päästä ulos tai sisälle. Hätätilanteessa ikkunan voi avata kokonaan kiintopainikkeella.

Sisä- ja ulkopuitteen kytketty rakenne mahdollistaan sen, että sälekaihtimet voidaan asentaa pölyltä suojaan puitteiden välitilaan. DK-105AL ikkuna voidaan varustaa myös raitisilmaventtiilein, koristeristikoin ja erikoislasituksin.

Yksilöllistä palvelua suunnittelusta asennukseen asti

Jos perusmallimme eivät riitä, suunnittelemme ikkunan yksilöllisesti rakenteiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Meiltä saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua aina mittauksesta asennukseen asti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Kuluttaja-asiakkaille tiedoksi

Valitettavasti emme ehdi ottaa vastaan uusia puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden pientilauksia ennen elo-joulukuussa 2022, tehtaamme hyvästä tilauskannasta johtuen. Pahoittelemme tilannetta.

Puu-alumiini-ikkunat-Ekami-Kotka
Puu-alumiini-ikkunat-Helilan-koulu-Kotka
Puu-alumiini-ikkunat-Mannerheimintie8-Helsinki
Puu-alumiini-ikkunat-SokosHotelVantaa
Puu-alumiini-ikkunat-Mannerheimintie-Helsinki
Puu-alumiinikkunat-Panimokatu-Helsinki
D91U
Friisila
Vanhala 013 (1 of 1)
tapiola
Koulu
Mansikkama¦êenkoulu-

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-16)

info(at)lasivuorimaa.fi

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lasivuorimaa.fi

Verkkolaskuosoitteemme on: 003702066126
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa