Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Terassiliukuovet

Liukuovet tuovat tilan tuntua ja voit nauttia avautuvasta näkymästä esteettömästi.

Sisätilat yhdistyvät puutarhaan, parvekkeelle tai terassille. Alumiini on hyvin vakaa materiaali ja siitä voidaan muotoilla siroprofiilisia, suuriakin lasipintoja sisältäviä rakenteita. Silloin maksimaalinen läpinäkyvyys ja valon esteetön sisäänpääsy mahdollistuu.

Käytämme liukuoviin laadukkaita ja kestäviä alumiiniprofiileja. Toteutamme liukuovet aina kokonaisuutena, jolloin asennustyöstä vastaavat omat ammattitaitoiset asentajamme.

Lasiliukuovet tuovat avaruutta ja valoa sisätiloissa

Yhdistä tilat luontevasti toisiinsa helposti avattavilla huippuun kehitellyillä liukuovijärjestelmillä. Vaakasuunnassa liikkuvat ovet säästävät tilaa, luovat tilan tuntua ja päästävät runsaasti valoa sisään. Valitse useista vaihtoehdoistamme kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Lasisia sisäliukuovia käytetään yleensä tilanjakajina sisätiloissa niin toimistoissa, julkisissa tiloissa kuin yksityisasunnoissa. Sisäliukuovet toimivat liukukiskolla, joka kiinnitetään rakenteisiin ylhäältä ja lasi kiinnittyy liukukiskoon järjestelmäkohtaisilla lasikiinnikkeillä. Lattiaan tarvitaan yleensä vain yksi ohjuri ohjaamaan ja pitämään lasi suorassa.

Liukuovissa käytetään vähintään 8 mm karkaistua turvalasia. Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmää tai painokuvia voidaan halutessa myös käyttää. Liukulasi avataan ja suljetaan lasiin kiinnitettävästä vetimestä tai vaihtoehtoisesti lasiin tehdystä reiästä. Sisäliukuoven voi asentaa oviaukkoon joko seinän päälle liukuvana tai seinän sisään liukuvana. Jos halutaan asennus seinän sisään liukuvana, se pitää ottaa huomioon jo seinän suunnitteluvaiheessa.

 

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-16)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskuosoitteemme on: 003702066126
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa