Puhelin: 05 2265 100 Email: info@lasivuorimaa.fi

Lasiliukuovet

Tehokkaasti eristetyt liukuovet tuovat tilantuntua ja voit nauttia avautuvasta näkymästä esteettömästi.

Sisätilat yhdistyvät puutarhaan, parvekkeelle tai terassille. Alumiini on hyvin vakaa materiaali ja siitä voidaan muotoilla siroprofiilisia, suuriakin lasipintoja sisältäviä rakenteita. Silloin maksimaalinen läpinäkyvyys ja valon esteetön sisäänpääsy mahdollistuu.

Käytämme liukuoviin saksalaisen Schücon laadukkaita alumiiniprofiileja.

Toteutamme liukuovet aina kokonaisuutena, jolloin asennustyöstä vastaavat omat ammattitaitoiset asentajamme.

Lasiliukuovet tuovat avaruutta ja valoa sisätiloissa

Yhdistä tilat luontevasti toisiinsa helposti avattavilla huippuun kehitellyillä liukuovijärjestelmillä. Vaakasuunnassa liikkuvat ovet säästävät tilaa, luovat tilan tuntua ja päästävät runsaasti valoa sisään. Valitse useista vaihtoehdoistamme kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Lasisia sisäliukuovia käytetään yleensä tilanjakajina sisätiloissa niin toimistoissa, julkisissa tiloissa kuin yksityisasunnoissa. Sisäliukuovet toimivat liukukiskolla, joka kiinnitetään rakenteisiin ylhäältä ja lasi kiinnittyy liukukiskoon järjestelmäkohtaisilla lasikiinnikkeillä. Lattiaan tarvitaan yleensä vain yksi ohjuri ohjaamaan ja pitämään lasi suorassa.

Liukuovissa käytetään vähintään 8 mm karkaistua turvalasia. Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmää tai painokuvia voidaan halutessa myös käyttää. Liukulasi avataan ja suljetaan lasiin kiinnitettävästä vetimestä tai vaihtoehtoisesti lasiin tehdystä reiästä. Sisäliukuoven voi asentaa oviaukkoon joko seinän päälle liukuvana tai seinän sisään liukuvana. Jos halutaan asennus seinän sisään liukuvana, se pitää ottaa huomioon jo seinän suunnitteluvaiheessa.

Schüco ASS 32.NI - liukuovi sisätiloihin

Lämpöeristämätön runkorakenne tarjoaa taloudellisen ratkaisun sisätilojen liukuoviin ja kaikkialle, missä lisälämpöeristystä ei tarvita.
Lue lisää

Schüco ASS 80 FD.HI - liukutaiteovi

Kevyesti ja äänettömästi kulkevista liukutaiteovista voit valita joko oikealle, vasemmalle tai molempiin suuntiin liikkuvan ratkaisun.
Lue lisää

Schüco ASS 70.HI - suuripintaisiin lasirakenteisiin

Laajasti avautuviin suuripintaisiin lasirakenteisiin erinomaisesti soveltuva ratkaisu, kun lopputulokselta haetaan valoisuutta ja vaikuttavaa ulkomuotoa.
Lue lisää

Lasivuorimaa Oy

Hakamäentie 17, 48400 KOTKA
05 2265 100 (ark 8-15.30)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 0206612-6

Sähköpostimme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskuosoitteemme on: TE003702066126 operaattori Tieto Oyj

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa