Skip to main content

Lämmintä tilaa saneeratusta hallista Kotkan Hakamäessä


Julkaistu

Myydään lämmin halli tai osa hallista Hakamäestä

Lämmintä hallitilaa on vapautunut  Kiinteistö Oy Kotkan Hakamäentie 21:stä hyvien kulkuyhteyksien varrelta Hakamäen teollisuusalueella. Myymme koko varastohallin tai pienempiä osakkeita. Pienin osake on noin 50 m2 ja suurin eli kokonainen halli on 1000 m2 . Tilat ovat helposti muokattavissa sopivan kokoiseen osaan. Halli sijaitsee VT7 vieressä.

Laadukkaasti rakennetun hallin sisäpuoleiset tilat on saneerattu, pinnat maalattu, suihku- ja wc-tilat uudistettu uusilla kalusteilla ja kaakeleilla. Hallin päädyssä on toimistotilaa ja pieni keittiö. Kiinteistössä on 2tn siltanosturi. Tilat voidaan helposti muokata sopivan kokoisiksi ja ulko-ovia asentaa lisää tarpeen mukaan. Reilun kokoiselle asfaltoidulle pihalle mahtuu suuremmallakin ajoneuvolla.

Lämmitysmuotona ilmalämpöpumput, mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Arvioitu hoitovastike on 1,20 /m2.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tilaratkaisuista

Jari Vuorimaa, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0500 559 646, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
Esa Kujanpää, toimitusjohtaja, puh. 050 303 4748, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Myytävän kohteen tiedot

Osoite: Hakamäentie 21, 48400 Kotka
Tyyppi: Liiketila, Teollisuustila, Varastotila
Pinta-ala: 50 - 1 000 m2

Hakamäentie 21 halliosakkeet

Hakamäentie 21 myytävän hallin sosiaalitiloja

Hakamäentie 21 myytävän hallin piha ja toimistotilat

Hakamäentie 21 hallien toimistotilat

Pohjapiirros

Lämmintä tilaa saneeratusta hallista Kotkan Hakamäessä